Поръчай по телефона: 0877 78 01 01

ЛЕТЯЩИ ФЕНЕРИ

ЛЕТЯЩИ ФЕНЕРИ
5.00 лв

Моля, изчакайте...

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА

Брой:
Цвят:
Име:
Телефон:
E-mail:
ДОСТАВКА
Офис:
Град/село:
Адрес:
ЛУКСОЗНА КУТИЯ: 12лв.
Коментар:
Промо код:
Въведете кода:
ИЛИ
ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА 0877 78 01 01
Доверен търговец
100% Връщане на парите
30 дни право на връщане

ОПИСАНИЕ:

Цени: 1 бр. 5 лв.; 5 броя - 15 лв. ; 10 бр. - 29.90 лв.; 15 бр. - 44 лв.; 20 бр. - 59 лв.   

Летящите фенери са традиционна част от някои азиатски култури.

Произвеждат се от обработена оризова хартия върху бамбукова рамка и съдържат малка свещ или восъчна плочка. Когато летящият фенер се запали, пламъкът нагрява въздуха в хартиеното тяло и той се издига. Фенерът остава във въздуха, само докато пламъкът гори, а след това пада на земята.

Как се използават :

По-лесно е пускането на фенерите от двама души – един да държи фенера а втория човек да запалва горивната плочка.
1. Извадете много внимателно хартиения фенер от опаковката за да не наруши цялоста му и го разпънете до пълен размер, като внимавате да не разкъсате хартиеното тяло. Леко размахайте във въздуха, така че фенерът да се изпълни с въздух.
2. След това махнете защитното фолио от горивната плочка, и закрепете хубаво горивната плочка към фенера с помоща на телта.
3. Задръжте фенера от върха му в изправено положение и напълно го разгърнете, докато втория човек запалва горивната плочка на няколко места, за да се осигури равномерно горене.
4. Горивната плочка се оставя да гори докато летящият фенер се изпълни с достатъчно количество топъл въздух. Когато фенерът е готов да отлети, леко ще се опита да се отдели от ръцете Ви (около минута).

10 стъпки за безопасно използване на летящи фенери:

1. Уверете се, че вятърът е много слаб - 10 км/ч или по-лек е препоръчително за запалване на летящи фенери от всякакъв размер.
2. Използвайте само на открито пространство далеч от дървета, електропроводи и сгради. Да не се използват летящи фенери ако в радиус от 7 км има летище.
3. В случай на лек вятър, уверете се, че когато пускате летящия фенер, той не лети към сгради, дървета, летища, пътища или към територия, за която може да представлява опасност.
4. Уверете се, че всички зрители стоят по посока на вятъра спрямо хората, пускащи летящи фенери.
5. Препоръчително е да има кофа с вода или пожарогасител наблизо в случай на извънредна ситуация.
6. Летящите фенери не са играчка. Те трябва да се пускат в присъствието на отговорни възрастни.
7. Да не се използва по време на продължителни периоди на засушаване.8. Да не се пускат летящи фенери от хора в нетрезво състояние или под въздействието на наркотици.9.Прочетете внимателно инструкциите за безопасност, преди да пуснете летящи фенери.
10. Да не се използва от деца. 

Горе