Поръчай по телефона: 0877 78 01 01

Общи условия за ползване

Добре дошли в сайта на Kupi-chasovnik.com. В работата си Kupi-chasovnik.com и неговите съдружници се стремят изцяло да бъдат в услуга на своите клиенти, като им осигуряват висококачествени стоки и услуги в съответствие с най-високите възможни световни стандарти. При всякакви възможни възникнали спорове или недоразумения между Kupi-chasovnik.com и негови клиенти, Kupi-chasovnik.com поема ангажимента първо да потърси директно взаимно приемливо разрешение на тези спорове и недоразумения. При отказ на всяка една от страните за приемане на подобно взаимно приемливо решение ще влязат в сила следните права и задължения на страните.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Kupi-chasovnik.com си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор. Наред с тези общи условия, в пълна степен важат всички императивни норми на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) и подзаконовите нормативни актове по приложението му.

АВТЕНТИЧНОСТ

За да получи възможно най-добрите цени за продуктите, които предлага по правило се подразбира, че Kupi-chasovnik.com НЕ е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Въпреки това всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки.

ГАРАНЦИИ

"Зеолит БГ" ООД предлага продукти от типа "модни аксесоари" и всеки потребител на стока, закупена от този електронен магазин получава правото на законова гаранция на стоката, съгласно Закона за защита на потребителите

СИГУРНОСТ

Личната информация, която подавате към сайта на Kupi-chasovnik.com е защитена при възможно най-високото технологично ниво на сигурност съществуващо в момента. Екипът на Kupi-chasovnik.com осигурява 24 часова поддръжка, 7 дни в седмицата на системното си оборудване. Kupi-chasovnik.com счита за свое задължение да прилага незабавно всяка нова разработка, която би допринесла за по-нататъшното подобряване на цялостната система на сигурност на сайта.

Kupi-chasovnik.com ви гарантира,че вашата лична информация подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.

Неразрешеното използване на чужди кредитни карти и измамите с кредитни карти са тежки престъпления и по българското законодателство. При възникването на подобен случай ние ще окажем пълно съдействие и ще предоставим цялата налична ни информация свързана с него, ако тя ни бъде поискана от органите на правосъдието или други официални органи упълномощени да искат такава информация или съдействие.

АВТОРСКИ ПРАВА

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на Kupi-chasovnik.com, на доставчиците му или на производителите на съответните стоки и продукти и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

ОТКАЗ ОТ ПРАВА

Стремежът на Kupi-chasovnik.com е да доставя на своите клиенти най-новите стоки и най-актуалната информация свързана с тях. Цялата информация свързана със стоките и услугите предлагани на този сайт се съгласува предварително с производителите и доставчиците на съответните стоки и услуги и се контролира ежедневно и независимо, както от тях така и от администраторите на сайта. Въпреки това информация свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки както и остарели данни. Kupi-chasovnik.com си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод. Kupi-chasovnik.com не носи отговорност и няма да уважи искове основани на типографски или ценови грешки допуснати в този сайт. Kupi-chasovnik.com си запазва правото да отказва поръчки по всяко време, включително поръчки, които съдържат неверни цени или невярно описание на продукта, поръчки за които Kupi-chasovnik.com има съмнения, че са в нарушение на действуващите закони и поръчки, които Kupi-chasovnik.com счита, че са в ущърб на неговите или на съдружниците му интереси. Kupi-chasovnik.com си запазва правото да ограничава доставката на броя на продуктите или броя на поръчките от едно лице, извършени чрез този сайт.

ОТГОВОРНОСТИ

Всички стоки закупени от сайта на Kupi-chasovnik.com се изпращат по куриерски служби с които Kupi-chasovnik.com има сключени договори. За Всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към Kupi-chasovnik.com.

Онлайн магазин www.Кupi-Сhasovnik.com продава НОВИ часовници. Продаваме всички часовници (които позволяват да се сложи батерия в тях) - БЕЗ батерии. Проверяваме механизмите на абсолютно всеки часовник преди да се изпрати на клиента за проблеми и дефекти. Проверката се извършва, чрез поставяне на батерия в часовника и оставяйки механизма на няколко часова работа. Заради проверката на механизмите на часовниците е възможно някой клиент да получи часовник с батерия в него, но тя НЕ Е НОВА и е била тестова. Батерията е консуматив към продуктите ни, за който грижа да се сменя има само и единствено клиента. Онлайн магазин www.Кupi-Сhasovnik.com отговаря за произхода и качеството на часовниците си като НОВИ, но не и за периодично сменяващите се консумативи към часовниците (БАТЕРИИ, каишки и др). За тях има грижа КЛИЕНТА.

При направена поръчка, към която клиент е въвел имейл адрес, той/тя се съгласява да получава рекламни съобщения, съдържащи инфомармация за нови продукти, промоции и отстъпки, под формата на имейл. В случай, че клиент не желае да получава тези рекламни съобщения, той/тя ще имат възможност да се отрегистрира от списъка с клиенти получаващи нашите рекламни съобщения.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Kupi-chasovnik.com приветствува всякакви коментари относно Вашия опит при разглеждането и пазаруването от неговия сайт, както и ваши предложения относно подобряването на съдържанието, конструкцията или други елементи на сайта. Всякакви коментари, идеи и предложения относно съдържанието, програмирането или каквото и да е, отнасящо се до този сайт ще бъдат считани като собственост на Kupi-chasovnik.com и Kupi-chasovnik.com ще има правото да използува, разпространява, да развива и продава такива идеи и предложения без изричното съгласие на техния автор - във всякакъв вид, форма и технология позната сега или в бъдеще и приносителят се отказва от всякакви искове за права върху тези идеи и предложения сега и за в бъдеще.

ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Този сайт е създаден и се контролира от компанията "Зеолит БГ" ООД, регистрирана по законите на българското законодателство. Българското законодателството ще се прилага при спазването на тези права и задължения. Всички възникнали спорове по действието на този договор и произтичащите от него права и задължения ще се отнасят и решават от българското законодатество и всички страни се съгласяват изрично, че приемат юрисдикцията на това законодателство.

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПРОМЯНА

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни. Потребителят разполага с всички права по ЗЗП, към който настоящите общи условия препращат.

ЦЯЛОСТНО СЪГЛАСИЕ

Тези права и задължения заедно със самостоятелно поетите задължения на Kupi-chasovnik.com по изпращането, политиката на сигурност и други подобни задължения поети от нас в този сайт съставят цялостното споразумение между Вас и Kupi-chasovnik.com.

Горе