Поръчай по телефона: 0877 78 01 01

ПРЕДВАРИТЕЛЕН ОТКАЗ OТ ПОРЪЧКА

Клиентът има възможност да откаже и канселира поръчката си, преди тя да бъде експедирана за доставка чрез куриер или доставена на адреса посочен от клиента. "Зеолит БГ" ООД при поискване уведомява всеки клиент за статуса на неговата поръчка по Е-мейл. В случай, че поръчката не е в статус "за експедиция" или не е доставена вече на клиента и последният желае да се окаже от нея, то той следва да уведоми "Зеолит БГ" ООД за отказа сис електронно писмона Е-мейл:info@kupi-chasovnik.com

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ

Клиентът има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 дни, считано от деня на получаването й. В този случай, клиентът трябва да върне стоката в запазената оригинална опаковка, с ненарушена цялост на продукта и без видими следи от използване, в съответствие с разпоредбите на ЗЗП. При неизпълнение на тези условия "Зеолит БГ" ООД запазва правото си да не приеме върнатата стока и съответно да не възстанови стойността на закупените продукти от Клиента. Клиентът е длъжен да уведоми "Зеолит БГ" ООД за желанието си да върне стоката / стоките с електронно писмо на е-майл: info@kupi-chasovnik.com и да върне продукта/ите НЕРАЗОПАКОВАН/И на долупосочения адрес, като доставните разходите остават за клиента.

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Гр. Стара Загора, Офис на Еконт Експрес – Стара Загора ГУРКО, Данни на получателя: "Зеолит БГ" ООД, телефон 0877147171

E-MAIL СЪОБЩЕНИЕТО ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ/-И ТРЯБВА ДА СЪДЪРЖА СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Номер на товарителница, с която е получен продукта/-ите
 • Дата на получаване
 • Име, фамилия и телефон за връзка с Вас
 • Банкова сметка (IBAN) на клиента за възстановяване цената на продукта/-ите
 • Очакваема дата на получаване на изпратените от клиента продукт/-и за връщане, както и номера на товарителницата, с която са изпратени

ПРОЦЕДУРА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ВЪРНАТ ПРОДУКТ

а) След получаването на продукта/продуктите на указания по-горе адрес за връщане и правила за връщане, служител на "Зеолит БГ" ООД инспектира продукта/продуктите за тяхната цялост и ненарушен търговски оригинален вид, както и че не носят следи от използване. В случай на нарушения "Зеолит БГ" ООД уведомява клиента и запазва правото си да не възстанови заплатената сума, като връща продуктите обратно на адреса, от който са били доставени.

б) Връщането на платената от клиента цена на върната стока се извършва в рамките на от 1 до 7 работни дни от получаването и след инспектирането на върнатия продукт/-и. Сумата не включва заплатените от клиента такса за наложен платеж и транспорт. Плащането се извърша по банков път.

в) След извършване на плащането, "Зеолит БГ" ООД уведомява клиента за него с електронно писмо на посочената от клиента електронна поща, като в допълнение прилага и електронно копие от платежния документ.

г) Транспортни разходи позамяна или връщане на продукт/-и са за сметка на клиента.

ВАЖНО: Kupi-Chasovnik.com не приема пратки, изпратени с наложен платеж към нас!


Онлайн магазин www.Кupi-Сhasovnik.com продава НОВИ часовници. Продаваме всички часовници (които позволяват да се сложи батерия в тях) - БЕЗ батерии. Проверяваме механизмите на абсолютно всеки часовник преди да се изпрати на клиента за проблеми и дефекти. Проверката се извършва, чрез поставяне на батерия в часовника и оставяйки механизма на няколко часова работа. Заради проверката на механизмите на часовниците е възможно някой клиент да получи часовник с батерия в него, но тя НЕ Е НОВА и е била тестова. Батерията е консуматив към продуктите ни, за който грижа да се сменя има само и единствено клиента. Онлайн магазин www.Кupi-Сhasovnik.com отговаря за произхода и качеството на часовниците си като НОВИ, но не и за периодично сменяващите се консумативи към часовниците (БАТЕРИИ, каишки и др). За тях има грижа КЛИЕНТА.

ВОДОУЙСТОЧИВОСТ

Часовниците, отбелязани като водоустийчиви в сайта ни са с 3АТМ Water resistance! 

Часовник, отбелязан като "3АТМ Water resistance", или WR 30M или 3BAR), може да издържи САМО на случайно напръскване или кратко потапяне във вода. Такъв часовник не може да издържи на условията на къпане, плуване или задържане на часовника под течаща вода. Тази степен е същата както степента отбелязана с надпис "water resistant". Осигурява защита само при СЛУЧАЙНО МОКРЕНЕ, а НЕУМИШЛЕНО мокрене.

Ако е попаднала вода във Вашия часовник, то причината за това е неправилна експлоатация и рекламации от този тип няма да бъдат считани за основателни.

Запознайте се със степените на водоусточивост ТУК.

ПОВРЕДИ И ФАБРИЧНИ ДЕФЕКТИ

"Зеолит БГ" ООД предлага продукти от типа Модни Аксесоари, а като такива към тях не се предлага гаранционно обслужване на часовниковия механизъм, други електронни и/или механични елементи или която и да било разделна/неразделна част от продукта.

В случаите на установен фабричен дефект преди 30-я календарен ден от датата на получаването, "Зеолит БГ" ООД се ангажира да извърши ремонт или да подмени часовник с доказани фабрични дефекти и правилна експлоатация при следните условия:

а) Ремонт и/или замяна са възможни до 30 календарни дни от датата на получаването на часовника.

б) За фабрични дефекти НЕ СЕ приемат следните случаи, освен ако клиентът не е уведомил "Зеолит БГ" ООД писмено на ел.поща info@kupi-chasovnik.com в разумен срок, считано от деня на получаването :

 • Счупено, надраскано, демонтирано или по какъвто и да било друг начин повредено стъкло.
 • Повреди и нарушения по корпуса и/или кашката и/или верижката.
 • Неспазване на указанията за водоустойчивост и наличие на вода, в което и да било агрегатно състояние на водата и/или следи от такова.
 • Изтощена батерия.
 • Наличие на следи от механични манипулации и какъвто и да било друг тип интервенция.
 • Наличие и следи от опит/-и на клиента да отстрани самостоятелно дефект.
 • Отклонение в точността на отмерване равно или по-малко от 60 секунди в рамките на 24 часа.
 • Демонтирани елементи без значение от вида и типа им.
 • Оказване на силен натиск или какъвто и да било друг тип интервенция от силов характер върху остта за сверяване, декоративни и спомагателни бутони и/или рингове и/или други подвижни сегменти – част от целостта на продукта.

За да изпратите часовник за ремонт или подмяна

 • Часовникът трябва да НЕ попада в описаните в буква „Б” хипотези
 • Трябва да уведомите 

  "Зеолит БГ"

   ООД

   писмено на адрес или с електронно писмо на ел.поща info@kupi-chasovnik.com като в съобщението си посочите:

 • Описание на дефекта
 • Номер на товарителница, с която е получен продукта/-ите
 • Вашето име и фамилия

От своя страна "Зеолит БГ" ООД се ангажира да Ви отговори в рамките на 2 работни дни след получаването на Вашето съобщение и да ремонтира или подмени часовника Ви до 15 работни дни, считано от датата на получаването му на адрес:

Гр. Стара Загора, Офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС – СТАРА ЗАГОРА ГУРКО, Данни на получателя: "Зеолит БГ" ООД, телефон 0877147171

Всички транспортни разходи по изпращането и получаването на продукта са за сметка на клиента с изключение на случаите, когато клиента е уведомил "Зеолит БГ" ООД писмено или на ел.поща info@kupi-chasovnik.com не по-късно от 48 часа считано от деня и часа на получаването. Във вторият случай, разходите по транспортирането на продукта се поемат и са за сметка на "Зеолит БГ" ООД

Горе